A Szív Útja tanfolyam

A Szív Útja tanfolyamon lehetőséged lesz kapcsolódni önmagadhoz, azaz az Isteni énedhez. Ez az út befelé a szíveden keresztül vezet. Itt fontosnak tartom megemlíteni, hogy a tanfolyam világ vallásoktól és egyházi irányzatoktól független. A tanfolyamon megtapasztalhatod, hogy nem vagy elválasztva Istentől, hanem mind a nagy egész Isteni Tudat részei vagyunk. Ezt az EGYséget ezen állapot megtapasztalásán keresztül érhetjük el.

A tanfolyam az aranyközépútról szól, hogy egyensúlyba kerüljünk önmagunkkal. A tanfolyam kezdetén egy erős energetikai tisztítást végzek, mellyel felkészítjük a testet és a lelket a tanítás és gyógyítás befogadására. A tanítást követően, egy csodálatos meditációban lesz részed, ami segít Téged az oldódásban, gyógyulásban, az elcsendesedésben és a kapcsolódásban, feltöltődsz testileg és lelkileg is.

Megtanítok egy olyan átalakító oldást is, ami megtisztít és megszabadít a félelmeidtől, fájdalmaidtól és a túlzott stressztől, amelyek korlátozták, hogy az eredeti EgyŐsteni állapotot megtapasztald. Kezdetnek az oldást én vezetem le, támogatlak benne, így már a tanfolyamon mély inkarnációs blokkokat oldunk fel benned. Ez magas szintű változást eredményez minden téren. Ugyanis ez a tanfolyam beindítja az Isteni energia áramoltatását, ezáltal a teremtői erő megnő, kiegyensúlyozott állapotba kerülsz, ez magabiztosságot, nyugalmat, belső békét eredményez, amely közvetlen kihat a családodra és emberi kapcsolataidra is. Ezzel nem csak önMAGodat, de másokat is emelsz, ezáltal hozzájárulsz mások életéhez is.

A tanfolyam megkoronázásaképp mindnyájan Krisztusi beavatásban részesültök, amely a mindennapjaidban segít megtartani az egyensúlyodat.

A tanfolyamon a meditációt és az oldást megtanítom Neked, amiket a munkafüzet segítségével otthon is gyakorolhatsz. Ebben a gyakorlásban segítenek a közös gyakorló napok, amikor nem csak megoszthatod az otthoni tapasztalásaidat, hanem bizonyosságot nyerhetsz a tanfolyamon elsajátított tudásról. Így segítve Téged, hogy egyedül is tudd magadon gyakorolni ezt a technikát, hogy változtass a korlátozó destruktív mintákon, amik elválasztanak az Isteni énedtől.

A gyakorló napokon időpontját mindig közösen beszéljük meg.


Legközelebbi tanfolyam:

Szeretettel várlak a következő tanfolyamon novemberben.

Helyszín: Télen Monor, Petőfi utca 8., Szolgáltató ház , nyáron a Liliomhegyen.

A tanfolyam díja 60.000 Ft. (Frissítő italokat, teát, kávét és szendvicseket biztosítok). Bankkártyát és OTP SzÉP kártyát is elfogadok.

Jelentkezni telefonon és a itt a „Jelentkezni szeretnék”-re kattintva tudsz.

Sok szeretettel várlak!

Benyó Csillag

+36706369179