Benyó Csillagnak hívnak. Röviden az élet utamról:

Kislány korom óta éreztem és láttam, ahogy az emberek szenvednek. Az idő elteltével egyre többet tapasztaltam és elkezdtem azt is érzékelni és látni, honnan erednek a fájdalmaik. Nehezen viseltem, hogy tehetetlenül magamba szívtam a mások átélt érzéseit. Akkor még nem ismertem fel a különbséget sajnálat és együttérzés között. Ezen felismerés hiányában, a sajnálaton keresztül átvettem mások fájdalmát és betegségét – így gyógyítottam. Rá kellett ébrednem, hogy ha a gyógyítás sajnálat nélkül, ám együtt érzéssel történik, a gyógyítás is magasabb minőségben tud megtörténni.

Ugyanis a sajnálattal együtt a gyógyító érzelmileg is érintett lesz, míg az együttérzésen keresztül egy olyan távolságot és objektivitást nyer, ami nem csak a gyógyítottnak, de mindenkinek a legjobb. Ennek felismerésében sokat segített az öngyógyítás területén szerzett tapasztalat és önmunka. 21 éves koromtól kezdve különféle gyógyításokat kezdtem tanulni. Ezek közé tartozik többek között a Reiki, a Fénypont Gyógyítás, Ramun Gyógyítás és a Theta Healing. Akkoriban állandó tevékenységemnek a csontkovácsolást választottam, amelyet mostanra fiamnak adtam át. Jelenleg tanfolyamokat és egyéni konzultációkat tartok és Népi Piócákkal foglalkozom.

A tapasztalásaimnak köszönhetően felismertem, hogy a szív útja vezet ki a szenvedő állapotokból. Ezért alkottam meg a tanfolyamot, hogy segítséget adjak a gyógyulni és ébredni vágyó emberek számára. Így eljuthatnak a szív útján keresztül önmagukhoz, egy szabadabb, békésebb tudatállapothoz, ahol megtanulnak önmagukon és ezáltal szeretteiken és környezetükön segíteni.